phpBB 3.3.10 är ute!

Här postas allt nytt som händer.
Låst
Användarens profilbild
Sinom
Verified
Administratör
Administratör
Inlägg: 1504
Blev medlem: 2010-11-04 21:24
Svar: 13

phpBB 3.3.10 är ute!

Inlägg av Sinom »

Bild


En ny phpBB-version är ute och finns för nedladdning här!
Notera: Svensk översättning är färdig för denna version och tidigare språkversioner kommer att visa felmeddelanden!

Vi är glada att kunna tillkännage lanseringen av phpBB 3.3.10 "The Way of Bertie". Den här versionen är en underhållsversion av grenen 3.3.x som förbättrar stödet för PHP 8.2 och löser olika problem som rapporterats i tidigare versioner.

Tidigare versioner av phpBB började visa en "trasig bild"-ikon bredvid webbläsarens reserv-emoji på grund av att tjänsten för Emoji Content Delivery Network (CDN) stängdes av. För att lösa detta har emoji CDN ersatts tillsammans med andra korrigeringar som inkluderar förbättrad hantering av fel när du använder Spamhaus-blockeringslistan och korrekt hantering av emojis när du lägger till feedback i Moderator Control Panel (MCP).

Utöver detta har vi förbättrat stödet för användningen av reCAPTCHA för länder där huvuddomänen kanske inte är tillgänglig, och förklaringen av ACP-inställningen för att tillåta "användning av tredjepartsnätverk för innehållsleverans" har förbättrats.

Ytterligare härdning har lagts till cron-omdirigeringen för att förhindra att undantag lämnas obehandlade.

Tack vare de senaste ändringarna av phpBB-förrådet på GitHub har det blivit enklare än någonsin att bidra till phpBB med stöd av GitHub Codespaces. Kolla in vårt blogginlägg om hur du använder GitHub Codespaces med phpBB eller ta reda på mer på GitHub.

Den fullständiga listan över ändringar är tillgänglig i ändringsloggfilen i mappen docs som finns i releasepaketet. Du kan hitta de viktigaste höjdpunkterna i den här utgåvan nedan och en lista över alla problem som åtgärdats på vår tracker på https://tracker.phpbb.com/issues/?filter=16195

Behöver du hjälp med att uppdatera?
Kontakta oss via kontaktformuläret!
- Sinom
Bild
Låst

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 0 och 0 gäster