phpBB 3.3.9 är ute!

Här postas allt nytt som händer.
Låst
Användarens profilbild
Sinom
Verified
Administratör
Administratör
Inlägg: 1506
Blev medlem: 2010-11-04 21:24
Svar: 13

phpBB 3.3.9 är ute!

Inlägg av Sinom »

Bild


En ny phpBB-version är ute och finns för nedladdning här!
Notera: Svensk översättning är färdig för denna version och tidigare språkversioner kommer att visa felmeddelanden!

Vi är glada att kunna meddela lanseringen av phpBB 3.3.9 "Berties lunar flyby". Denna version är en underhållsversion av grenen 3.3.x som förbättrar stödet för PHP 8.0 och 8.1 och förtydligar meddelandet när en PHP-version som inte stöds används. Flera tredjepartsbibliotek som Guzzle och twig uppdaterades också för att inkludera deras senaste bugg- och säkerhetsfixar. Observera att ändringarna i twig kan resultera i problem med att ladda mallfiler och därmed med att ladda sidor i ditt forum (se viewtopic.php?t=2631681). Kontrollera om installerade tillägg är kompatibla innan du uppdaterar eller inaktivera dem innan uppdateringen till 3.3.9.

Utöver detta har vi också löst ett problem som hindrade användare från att uppdatera efter att ha tagit bort standardfältet för YouTube-profilen. Dessutom åtgärdades vissa problem med felaktiga e-postmeddelanden på grund av specialtecken i användarnamn samt olika beteende relaterat till radslut i nyare PHP-versioner.

Slutligen tillkom ytterligare förstärkning i form av att säkerställa att efter en lösenordsåterställning via funktionen "Glömt lösenord" återställs även alla användarsessioner. Detta är nu i linje med det redan existerande beteendet när man byter sitt lösenord.

Den fullständiga listan över ändringar är tillgänglig i ändringsloggfilen i mappen docs som finns i releasepaketet. Du kan hitta de viktigaste höjdpunkterna i den här utgåvan nedan och en lista över alla problem som åtgärdats på vår tracker på https://tracker.phpbb.com/issues/?filter=16194

Behöver du hjälp med att uppdatera?
Kontakta oss via kontaktformuläret!
- Sinom
Bild
Låst

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 0 och 0 gäster