phpBB 3.3.5 är ute!

Här postas allt nytt som händer.
Låst
Användarens profilbild
Sinom
Verified
Administratör
Administratör
Inlägg: 1506
Blev medlem: 2010-11-04 21:24
Svar: 13

phpBB 3.3.5 är ute!

Inlägg av Sinom »

Bild


phpBB 3.3.5 är ute och finns för nedladdning här!
Notera: Svensk översättning är färdig för denna version och tidigare språkversioner kommer att visa felmeddelanden!


Vi är glada att kunna meddela lanseringen av phpBB 3.3.5 “Ich bin ein Bertie”. Denna version är en underhållsversion av 3.3.x -grenen som introducerar en ny hjälpfunktion lang_js () för kvistmallar och löser olika problem som rapporterats i tidigare versioner.

Korrigeringarna inkluderar bland annat ytterligare förbättringar av PHP 8 -kompatibilitet samt några problem med migreringar vid uppgradering eller konvertering av ett kort till den senaste versionen av phpBB. Utöver det, några problem med databashanteringen för PostgreSQL, t.ex. under säkerhetskopiering, löstes också.
Vi introducerade också lite härdning i form av att inte tillåta specifika UTF8 -blankstegstecken med noll eller nära nollbredd i användarnamn. Dessa tecken kan orsaka att vissa användarnamn förväxlas med varandra och därför bestämde vi oss för att specifikt filtrera dessa.

Den fullständiga listan över ändringar är tillgänglig i changelog -filen i mappen docs som finns i release -paketet. Du hittar de viktigaste höjdpunkterna i den här versionen nedan och en lista över alla problem som är åtgärdade på vår tracker på https://tracker.phpbb.com/issues/?filter=15890

Behöver du hjälp med att uppdatera?
Kontakta oss via kontaktformuläret!
- Sinom
Bild
Låst

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 0 och 0 gäster