phpBB 3.3.1 är ute!

Här postas allt nytt som händer.
Låst
Användarens profilbild
Sinom
Verified
Administratör
Administratör
Inlägg: 1506
Blev medlem: 2010-11-04 21:24
Svar: 13

phpBB 3.3.1 är ute!

Inlägg av Sinom »

Bild


phpBB 3.3.1 är ute och finns för nedladdning här!
Notera: Svensk översättning är färdig för denna version och tidigare språkversioner kommer att visa felmeddelanden!


Vi är glada att tillkännage släppandet av phpBB 3.3.1 "Bertie's Twenty".

Denna version är en underhålls- och säkerhetsrelease för grenen 3.3.x som löser ett säkerhetsproblem, introducerar ytterligare härdning och löser olika problem som rapporterats i tidigare versioner.

Tidigare versioner av phpBB gjorde det möjligt att begränsa dimensionerna på bilder som publicerats. Detta kan dock också användas för att t.ex. kontrollera om det finns tjänster som endast ska vara tillgängliga från det interna nätverket. Vi vill tacka FVD för att ha rapporterat detta problem till oss via hackerone. Frågan har tilldelats CVE-2020-8226.

De fixade problemen inkluderar bland annat problem med att använda Emojis i flera textfält, oförmågan att radera eller markera PM som lästs i UCP-mappvyn, problem med återställning av lösenord och långsam sökning på PostgreSQL. Mängden e-postmeddelanden som skickats för aviseringar relaterade till ämnen har förbättrats och nya och förbättrade aktiverings- och inaktiveringsmekanismer för nyare profilfälttyper har integrerats. Vi vill ägna detta sista tillägg till javiexin.

Den fullständiga listan med ändringar är tillgänglig i changelog-filen i dokumentmappen som finns i utgåvan. Du hittar de viktigaste höjdpunkterna i denna utgåva på wikin på https://wiki.phpbb.com/Release_Highlights/3.3.1 och en lista över alla problem fixade på vår tracker på https://tracker.phpbb.com/issues/?filter=15291

Behöver du hjälp med att uppdatera?
Kontakta oss via kontaktformuläret!
- Sinom
Bild
Låst

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 0 och 0 gäster