phpBB Sverige - Nere den 9/8-2010

Här postas allt nytt som händer.
Skriv svar
Användarens profilbild
Marcus
Administratör
Administratör
Inlägg: 4321
Blev medlem: 2004-01-07 22:12
Svar: 0
Ort: Skövde

phpBB Sverige - Nere den 9/8-2010

Inlägg av Marcus »

Till att börja med beklagar vi att phpBB Sverige inte fanns tillgängligt under gårdagen, och vi vill med denna tråd försöka sprida lite ljus över vad som hände.

För det första:
Meddelandet som man kunde läsa igår var från vårt webbhotell, men det innehöll en standardfras som de lägger ut när sidor stängs ner av dem. I det kunde man läsa att vi skulle kontakta "billing". Vi vill härmed klargöra att orsaken hade inget med ev. obetalda fakturor. Både konto och domän är betald för en lång tid framöver.

För det andra:
Vill vill inte sätta igång att sprida ut "egna gissningar" om orsaken. Vi vet så här långt att webbhotellet hittade en uppladdad fil i mappen /files (dvs. där som bilagor till inlägg/PM), som inte var vad den utgav sig för att vara. Filen är borttagen, och kan inte ställa till med något. Vi kommer att utreda så långt det går hur filen hamnade på kontot, och nödvändiga åtgärder kommer att vidtagas.

Tills vi vet mer, är detta allt vi kommer att skriva om saken. Alla trådar på forumet som spekulerar i vad som hänt, kommer att tas bort så att inte någons gissningar helt plötsligt tas för en sanning.

Med vänliga hälsningar
/Administratörerna gm. Marcus
Marcus Farrington - Administratör på phpBB Sverige
OBS! På förekommen anledning ges ingen support via PM.

Webb- & Drupalutvecklare på Webbyrå Grebban.
Skriv svar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 0 och 0 gäster