Gamla inlägg finns kvar, men ändå inte?

Här kan du ställa frågor om problem med och drift av phpBB 3 (3.0.0 eller senare). Det är här du bör skapa en tråd om du har ett problem, vill ställa en fråga och vill ha ett svar. Gäller det något annat, var vänlig bläddra nedåt på sidan.

Moderatorer: Moderatorgrupp, Supportgrupp

Kategoriregler
Här kan du ställa frågor om problem med och drift av phpBB 3 (3.0.0 eller senare). Det är här du bör skapa en tråd om du har ett problem, vill ställa en fråga och vill ha ett svar. Gäller det något annat, var vänlig bläddra nedåt på forumindex.

Klicka här för att se våra allmänna forumregler.
Skriv svar
frazer
Ny medlem
Ny medlem
Inlägg: 1
Blev medlem: 2009-04-11 15:12
Svar: 0

Gamla inlägg finns kvar, men ändå inte?

Inlägg av frazer »

Hej!

Har ett jobbigt problem i mitt forum, som jag uppgraderat till 3.0.4 utan att det hjälpte.

Om ni kikar här:
http://www.g-kraft.com/forum/viewforum.php?f=2

Två trådar, nummer 3 och 4 räknat ovanifrån, har enligt listan sista inlägget skrivet av "adult[Bot]". Detta stämmer inte, då dessa inlägg tagits bort (p.g.a. spam, inte så oväntat med tanke på användarnamnet). Detta händer varje gång man tar bort ett inlägg, vilket är extra störande då bottarna tenderar att posta inlägg i gamla inlägg, som då ser olästa ut och förblir så så länge man inte markerar alla ämnen i hela kategorin som lästa (räcker med andra ord inte att läsa just det ämnet, där inlägget tagits bort).

Några idéer?

Tack!
Skriv svar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 0 och 0 gäster