Information om phpbb.se

Läs inläggen i denna kategori innan du börjar posta inlägg eller om du har frågor.
Skriv svar
Användarens profilbild
Kail
Administratör
Administratör
Inlägg: 2935
Blev medlem: 2003-06-03 13:53
Svar: 0
Ort: Linköping/Stockholm

Information om phpbb.se

Inlägg av Kail »

Information om phpBB.se

Bakgrund
phpBB-se.com startades den första juni 2003 och drevs från början av mig, Jakob Persson (Kail), och Erik Johnsson (Gud, alltså det är hans användarnamn, inte jobb :D). Syftet med webbplatsen är att erbjuda svenska phpBB-användare support på svenska och erbjuda fler och bättre översättningar av forumlösningen phpBB men även översättningar av den enorma mängd teman (templates) och MODdar som finns tillgängliga.

Jakob har använt phpBB i över sex år, har varit medlem i phpBB.coms support team och styles team, är tema-designer och till vardags student samt webbutvecklare och har givit phpBB Sverige dess utseende.

Erik har stor erfarenhet av olika är UNIX-operativsystem och ingick under ett lång tid i phpBB.coms moderatorteam. Erik är inte längre aktiv i phpBB Sverige.

Till vår hjälp har vi också Marcus, Kjell, virtuality, yuriman och Pazze som hjälper oss att hjälpa er.

Organisation
Bild
Den här webbplatsen och forumet administreras av Jakob Persson (Kail) och Marcus Farrington (marcus). Det innebär dock en hel del arbete och därför har vi också utsett ett antal kära medarbetare. Dessa tillhör olika grupper med olika arbetsuppgifter. För tillfället finns följande grupper:

BildBild
Supportgruppen- Detta är kanske den viktigaste gruppen, deras jobb är att erbjuda hjälp till phpBB-användare.

BildBild
Översättningsgruppen - Den här gruppen har för uppgift att arbeta med översättningen av phpBB samt de olika teman och MODdar som finns.

BildBild
Moderatorgruppen - Även solen har sina fläckar :wink: och vi behöver också ett gäng som ser till att folk sköter sig och trivs här.

Bild
Medhjälparna - Sedan finns det flera som hjälper till där de kommer åt, vissa dem lite mer och vi har valt att börja låta det synas.

Övrigt
Vill du länka till oss får du gärna använda en av dessa bilder. Kom ihåg att spara den på din egen hemsida så att du inte tar av vår trafikkvota (den är relativt liten):
Bild
Bild

Vi hoppas du får mycket nytta och nöje av phpBB och phpBB.se

Jakob
Senast redigerad av Sinom den 2014-12-27 22:15, redigerad totalt 6 gång.
Anledning: Uppdatering utav länkar
Skriv svar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 0 och 0 gäster