Query problem !

Diskussion av datorer, inte bara i rent tekniska aspekter utan även i politiska och filosofiska.

Moderator: Moderatorgrupp

Atreo_swe
Ny medlem
Ny medlem
Inlägg: 1
Blev medlem: 2013-03-24 14:47

Query problem !

Inlägg av Atreo_swe » 2013-03-24 15:24

Hejsan !

Jag är ny här och undra om ni kanske kan hjälp mig !
De e så att jag har ett problem ! Jag håller på att hjälpa en person med hennes sida !
Sidan har legat på en Linux server innan men nu är den på en windows !

På den gamla servern funkar allt men nu på den nya så fungerar inte galleriet !
Hel skumt jag får ikke rätt på de så jag hoppa ni kan hjälpa mig !

Får inga fel meddelande på sidan utan den är helt tom.
Kodningen är:

<h1>Galleri</h1>

<p>&nbsp;</p>

<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="5">
<?
// Läser in information för galleriet.

// Ta reda på vilka bilder som skall synas
if(!$_GET["sidnr"]) {
$sidnr = 0;
} else {
$sidnr = $_GET["sidnr"];
}

// Ta reda på vilka bilder som skall visas
$bilderpersida = 100;
$galleriraw = $db->queryDB("SELECT * FROM bildgalleri ORDER BY ordningsnr ASC LIMIT " . $sidnr . ", " . $bilderpersida);
$antalbildertot = mysql_num_rows($galleriraw);
$count = 0;
$maxcount = 2;

$echothis = "";

// Ta reda på vilka taggar som finns med i galleriet
while($galleri = mysql_fetch_array($galleriraw, MYSQL_ASSOC)) {
if($count == 0) {
$echothis .= ("<tr>");
}
$echothis .= ("<td align=\"center\" valign=\"top\"><a href=\"galleri/" . $galleri["bildurl"] . "\" class=\"thickbox\"><img src=\"includes/bild.php?bild=" . $galleri["bildurl"] . "&mode=small\" border=\"0\" /></a><br />" . $galleri["rubrik"] . "</td>");
if($count < $maxcount) {
$count++;
} else {
$echothis .= ("</tr>");
$count = 0;
}
}
?>
<?=$echothis?>
<?
// Räkna ut hur många sidor det hela handlar om
$antalsidor = $numbildertot / $bilderpersida;

echo("<tr colspan=\"" . ($maxcount + 1) . "\" align=\"center\"><td>");
for($sida = 0; $sida++; $sida < $antalsidor) {
echo("<a href=\"?sidnr=" . ($sida * $bilderpersida) . "\" />" . ($sida + 1) . "</a> ");
}


echo("</td></tr>");
?>
</table>

Hoppas ni kan hitta något åt mig eller förklara för mig hur jag ska få rätt på de !

Mvh

Jonas Nordin

Användarvisningsbild
Holger
Support
Support
Inlägg: 6483
Blev medlem: 2004-06-09 08:32
Ort: Hannover/Tyskland
Kontakt:

Re: Query problem !

Inlägg av Holger » 2013-04-03 13:00

Är detta phpBB?
Holger Gremminger
Ingen support via PM!

Automatiserad backup av din databas med MYSQLdumper! Nu med helsvenskt gränssnitt.
Nytt: http://www.mysqldumper.se!

Hitta en expert! Registrera dig som expert!
http://www.phpbbexperts.com

Skriv svar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 3 och 0 gäster