FrontEnd-ninja med självförtroende

Skapa en tråd här om du vill ha hjälp med att exempelvis skapa en logotyp, egna rank-bilder eller installation av MODdar eller hela forum. Denna kategori är enbart avsett för förfrågan om tjänster mot betalning, och skall ej förväxlas med supportforumet. Du får enbart göra förfrågan här, inte annonsera dina tjänster.

Moderator: Moderatorgrupp

Kategoriregler
Skapa en tråd här om du vill ha hjälp med att exempelvis skapa en logotyp, egna rank-bilder eller installation av MODdar eller hela forum. Denna kategori är enbart avsett för förfrågan om tjänster mot betalning, och skall ej förväxlas med supportforumet. Du får enbart göra förfrågan här, inte annonsera dina tjänster.
Scandistaff
Ny medlem
Ny medlem
Inlägg: 3
Blev medlem: 2013-12-19 10:41

FrontEnd-ninja med självförtroende

Inlägg av Scandistaff »

Skulle du beskriva dig själv som ett front-end proffs som älskar att koda och se hur den tar form och skapar upplevelser utöver det vanliga? Spelbranschen på Malta behöver dig och om du vill jobba inom en av världens absolut mest spännande branscher med en location som är oslagbar är det här jobbet för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
I ditt dagliga arbete skapar och förbättrar du företagets närvaro på webben genom webbsidor, landningssidor, mobilanpassade sajter, webbappar och praktiskt taget allt som berör marknadsföring och gaming online.

Även om du är väldigt duktig och intresserad av att gotta ner dig i problem och kodning, så innebär en stor del av arbetet i att diskutera och bolla idéer med de andra i teamet så att ni alltid väljer de bästa lösningarna och samtidigt utvecklar varandras kunskaper.

Du skapar alltså frontend-kod (HTML5/CSS3/JavaScript) med hösta tänkbar klass för företagets många interaktiva webb- och mobilprojekt. Du utvecklar och testar genom en mängd webbläsare, plattformar och enheter såsom smartphones och tablets. Din analytiska förmåga spelar in när du avgör om du skall ”bygga nytt” eller använda olika CMS-system såsom WP eller Joomla. När du inte arbetar med avdelningens egna projekt så ger du support till andra avdelningar inom företaget som kan behöva frontend-lösningar. Du prioriterar verkligen dokumentationen i projekten och skriver noggranna kommentarer till din kod och annan teknisk dokumentation så att allt detta lagras i Git.

Vem trivs här?
Som du säkert förstår krävs det att du väldigt stark i HTML5, CSS3, JS bibliotek (främst jQuery), XML och JSON. Du behöver även behärska PHP, SQL (MySQL) och cachesystem såsom memcahed för att slå igenom här.

Då du är inriktad mot FrontEnd-utveckling ser vi det som självklart att du hanterar Photoshop och/eller Fireworks för att kunna arbeta självständigt när en designer inte finns nära till hands. Kan du dessutom hantera Flash är det suveränt (främst banners/animationer).

Här behövs även någon som jobbat med versionskontrollsystem såsom Git. Du behöver ha erfarenhet från problemlösning inom en stor variation av webbläsare och enheter. Vi letar alltså efter någon som har den inbitna kodarens kunskaper och det kreativa drivet som tillsammans skapar oslagbara UX-upplevelser.

Har du använt analysverktyg som exempelvis Google Analytics och dessutom arbetat med SEO är det väldigt bra. Har du även jobbat med integrering av tredjepartsapplikationer såsom twitter, Facebook eller Google charts är det verkligen meriterande. Meriterande är även om har erfarenhet av att hantera CSS-system såsom LESS och SASS.

Scandistaff
Scandistaff är en skandinavisk HR-Partner. Följ oss på Facebook, twitter och vår webbsida för att få reda på de senaste jobben för skandinaver på Malta, Gibraltar och i England.

Låter det intressant?
Rekryteringsarbetet sker löpande, ansök därför omgående. Ansökan sker genom att du lämnar din ansökan via vår webbsida www.scandistaff.com. OBS! inte via e-mail. Om du känner till någon som passar för tjänsten utgår alltid tipsbonus om denne rekryteras.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Carl-Henrik Larneryd på Tel: 031-313 93 18. Du når oss även på SCANDISTAFF

Vi ser fram emot din ansökan!

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst