Sida 1 av 1

Söker PHP-utvecklare för anställning

Postat: 2013-05-03 20:10
av fairfax
Fairfax är en reklambyrå som sitter vid Östermalmstorg i Stockholm. Vi har byggt ett rykte om oss att vara specialiserade på kundprocesser och aktivering. Vi gör det genom smarta lösningar och kreativa anslag. Vi är stolta över vår stora bredd av kunder, men vi är också stolta över att ha några riktigt stora och roliga kunder.

Vi söker nu en rackarns vass utvecklare som kan allt. Åtminstone PHP, SQL, CSS, HTML5, ajax mm. Vi bygger både front-end och back-end så du bör ha erfarenheter från detta med.

I utbyte mot dina erfarenheter och kunskaper erbjuder vi ett väldigt fritt arbete. Här får du styra hur arbetet ska gå till. Här får du utrymme att testa dina idéer. Här får du dessutom roliga och kompetenta medarbetare. Vi är kommunikatörer som säkert kan lära dig ett och annat också, men vi är framförallt intresserade av vad du har att lära oss.

Vi tror att du har minst 3 års arbetserfarenhet av liknande uppdrag. Du har en bra portfolio med case att visa upp och du har fina referenser som går i god för dig. Du kommer vara en nyckelspelare hos oss.

Tjänsten är tillsvidare och kan tillträdas omgående.

Intresserad? Skicka CV, portfolio/case till johan@fairfax.se och några rader om varför du är rätt person.