Debug mode

Detta är ett arkiv för phpBB2 Support, Diskussion, MODar, Stilar och översättningar. Den tillhandahålls endast för referensändamål.

Moderatorer: Supportgrupp, Moderatorgrupp

AndersO
Medlem
Medlem
Inlägg: 20
Blev medlem: 2011-11-11 19:39
Ort: Simrishamn

Debug mode

Inlägg av AndersO » 2011-12-21 22:09

Ett phpBB 2 forum får upp detta felmeddelande vid alla typer av sökvisningar.
Ingen har rört i nån fil, hur kan detta felet uppstå, och hur löser man det?
Bild

AndersO
Medlem
Medlem
Inlägg: 20
Blev medlem: 2011-11-11 19:39
Ort: Simrishamn

Re: Debug mode

Inlägg av AndersO » 2011-12-22 22:49

Problemet löst..

Användarvisningsbild
Marcus
Administratör
Administratör
Inlägg: 4321
Blev medlem: 2004-01-07 22:12
Ort: Skövde
Kontakt:

Re: Debug mode

Inlägg av Marcus » 2011-12-28 14:00

Vore bra om det finns en felbeskrivning och ett lösningsförslag.

Då kan det hjälpa andra som får samma problem.

/marcus
Marcus Farrington - Administratör på phpBB Sverige
OBS! På förekommen anledning ges ingen support via PM.

Webb- & Drupalutvecklare på Webbyrå Grebban.

AndersO
Medlem
Medlem
Inlägg: 20
Blev medlem: 2011-11-11 19:39
Ort: Simrishamn

Re: Debug mode

Inlägg av AndersO » 2011-12-28 23:59

Jag brukar posta lösningen om jag har den. Det var annan som löste det och jag vet inte exakt hur.
Jag fick svaret att det var en tabellreparation som löste det. Det säger kanske er mer än mig..

Användarvisningsbild
Marcus
Administratör
Administratör
Inlägg: 4321
Blev medlem: 2004-01-07 22:12
Ort: Skövde
Kontakt:

Re: Debug mode

Inlägg av Marcus » 2011-12-29 00:20

Om du hade lämnat kvar felmeddelandet hade det varit bra... men jag gissar att det är ett fel som avhjälpts genom att via t.ex. phpMyAdmin göra en tabellreparation.
Marcus Farrington - Administratör på phpBB Sverige
OBS! På förekommen anledning ges ingen support via PM.

Webb- & Drupalutvecklare på Webbyrå Grebban.

Skriv svar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 4 och 0 gäster