Overall header kod

Frågor kring forumdesign (teman/themes) för phpBB 3 (3.0.0 eller senare).

Moderatorer: Supportgrupp, Moderatorgrupp

Skriv svar
pilsner
Aktiv medlem
Aktiv medlem
Inlägg: 151
Blev medlem: 2013-07-19 17:42

Overall header kod

Inlägg av pilsner » 2015-06-30 16:59

Jag har ändrat massa i overall_header men jag får inte till det sista lilla för att det ska bli bra.
phpbb.jpg
phpbb.jpg (12.39 KiB) Visad 4186 gånger
Som ni ser så är Logga ut bredvid Meddelanden. Jag kommer inte på hur jag ska göra för att få den till höger, har hållit på för länge nu så jag frågar er.
dessutom så ser ni dom rundade hörnen, dom vill jag inte ha mera än högst upp och längst ner.

Kod:

Kod: Markera allt

<div class="navbar">
			<div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>

			<ul class="linklist navlinks">
				
					<!-- IF S_USER_LOGGED_IN and not S_IS_BOT --><a href="{U_PROFILE}" title="{L_PROFILE}" accesskey="e">{L_PROFILE}</a> &bull;<!-- ENDIF -->
					<!-- IF S_DISPLAY_PM --> (<a href="{U_PRIVATEMSGS}">{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a>)<!-- ENDIF -->
					<!-- IF U_RESTORE_PERMISSIONS --> &bull;
					<a href="{U_RESTORE_PERMISSIONS}">{L_RESTORE_PERMISSIONS}</a>
					<!-- ENDIF -->
			
<ul class="linklist rightside">
				<!-- IF not S_IS_BOT -->
					
					<!-- IF not S_USER_LOGGED_IN and S_REGISTER_ENABLED and not (S_SHOW_COPPA or S_REGISTRATION) --><li class="icon-register"><a href="{U_REGISTER}">{L_REGISTER}</a></li><!-- ENDIF -->
					<a href="{U_LOGIN_LOGOUT}" title="{L_LOGIN_LOGOUT}" accesskey="x">{L_LOGIN_LOGOUT}</a>
				<!-- ENDIF -->
			</ul>
			</ul>
			<!-- IF not S_IS_BOT and S_USER_LOGGED_IN -->
			<ul class="linklist leftside">
			
					  
				</li>
			</ul>
			<!-- ENDIF -->

			

			<span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
		</div>
Tror jag har missat någon liten sak någonstans.

Användarvisningsbild
Holger
Support
Support
Inlägg: 6492
Blev medlem: 2004-06-09 08:32
Ort: Hannover/Tyskland
Kontakt:

Re: Overall header kod

Inlägg av Holger » 2015-07-15 08:05

Kan det bero på att du har

Kod: Markera allt

         </ul>
         </ul>
Holger Gremminger
Ingen support via PM!

Automatiserad backup av din databas med MYSQLdumper! Nu med helsvenskt gränssnitt.
Nytt: http://www.mysqldumper.se!

Hitta en expert! Registrera dig som expert!
http://www.phpbbexperts.com

pilsner
Aktiv medlem
Aktiv medlem
Inlägg: 151
Blev medlem: 2013-07-19 17:42

Re: Overall header kod

Inlägg av pilsner » 2015-07-16 15:30

Kommer inte ihåg hur jag löste det men nu funkar det och där kan jag rekommendera notepad++.
Dock vill jag minnas att det var en

Kod: Markera allt

</li>
Som saknades

Skriv svar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst