Får inte denna mod att fungera, Topic Starter =(

Frågor kring MODdar (modifikationer) för phpBB 3 (3.0.0 eller senare).

Moderatorer: Supportgrupp, Moderatorgrupp

Skriv svar
jonthee
Aktiv medlem
Aktiv medlem
Inlägg: 121
Blev medlem: 2011-01-09 17:30

Får inte denna mod att fungera, Topic Starter =(

Inlägg av jonthee » 2013-02-09 15:28

Hej!

Jag vet inte varför men jag får inte denna mod att fungera på mitt nyinstallerade forum? =(

https://www.phpbb.com/customise/db/mod/topic_starter

Den ska visa trådskaparen under avataren, men det vill säg inte =(

Någon som kan hjälpa mig, forumet är det i min profil (hemsidan).

Tack på förhand.

Mvh
Jonthee

Användarvisningsbild
Sinom
Administratör
Administratör
Inlägg: 1408
Blev medlem: 2010-11-04 21:24
Ort: Tranemo
Kontakt:

Re: Får inte denna mod att fungera, Topic Starter =(

Inlägg av Sinom » 2013-02-09 18:36

Glöm inte uppdatera stilen i Administrationspanelen:
Gå till ACP >> Stilar > Templates/Themes/Imagesets > DinStil - Uppdatera

- Sinom
Bild

jonthee
Aktiv medlem
Aktiv medlem
Inlägg: 121
Blev medlem: 2011-01-09 17:30

Re: Får inte denna mod att fungera, Topic Starter =(

Inlägg av jonthee » 2013-02-09 18:42

Hej o tack för svar, uppskattas!,

Jag har tömt all cache som finns enligt instruktionerna i installationsfilen (är ganska bekant med phpBB men detta tycks inte fungera) :(

Jag har stirrat mig blind på problemet hur länge som helst nu, förstår inte varför det inte fungerar =( Det är ju bara två koder man ska lägga till, jäkla vad irriterande =(

Mvh

Användarvisningsbild
Sinom
Administratör
Administratör
Inlägg: 1408
Blev medlem: 2010-11-04 21:24
Ort: Tranemo
Kontakt:

Re: Får inte denna mod att fungera, Topic Starter =(

Inlägg av Sinom » 2013-02-09 19:00

Installerade du via AutoMOD?

Isf behöver du lägga till kod-ändringen på stilen ProNight själv. (Eller använda dej utav AutoMOD för detta)

- Sinom
Bild

jonthee
Aktiv medlem
Aktiv medlem
Inlägg: 121
Blev medlem: 2011-01-09 17:30

Re: Får inte denna mod att fungera, Topic Starter =(

Inlägg av jonthee » 2013-02-09 19:24

Hej Sinom,

Tack för snabbt svar =)

Jag installerade manuellt, har inte automod till det forumet =)

Pronight "inherits" den html-filen ifrån Prosilver, så jag kunde bara göra ändringen i Prosilver =(

Mvh
Jonathan

jonthee
Aktiv medlem
Aktiv medlem
Inlägg: 121
Blev medlem: 2011-01-09 17:30

Re: Får inte denna mod att fungera, Topic Starter =(

Inlägg av jonthee » 2013-02-09 19:26

Åh vad dum jag är!!! Hur i hela friden kunde jag missa att Pronight har denna filen också :shock: :oops: :oops: Har suttit och kollat igenom allting och och om igen, men kikade en extra gång när du skrev det Sinom :) Tack!!

Användarvisningsbild
Sinom
Administratör
Administratör
Inlägg: 1408
Blev medlem: 2010-11-04 21:24
Ort: Tranemo
Kontakt:

Re: Får inte denna mod att fungera, Topic Starter =(

Inlägg av Sinom » 2013-02-09 19:28

Lätt hänt :)
Bild

jonthee
Aktiv medlem
Aktiv medlem
Inlägg: 121
Blev medlem: 2011-01-09 17:30

Re: Får inte denna mod att fungera, Topic Starter =(

Inlägg av jonthee » 2013-02-09 19:41

:)

Ibland sker det lite för ofta för mig, hehe, då blir man sittandes där i timmar och man förstår inte VARFÖR?! :lol:

Nu fungerar det perfekt, ska även lägga till det på mitt aningen större forum =) Testade på detta först.

Skriv svar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 3 och 0 gäster