set_magic_quotes_runtime()

Här kan du ställa frågor om problem med och drift av phpBB 3 (3.0.0 eller senare). Det är här du bör skapa en tråd om du har ett problem, vill ställa en fråga och vill ha ett svar. Gäller det något annat, var vänlig bläddra nedåt på sidan.

Moderatorer: Supportgrupp, Moderatorgrupp

Kategoriregler
Här kan du ställa frågor om problem med och drift av phpBB 3 (3.0.0 eller senare). Det är här du bör skapa en tråd om du har ett problem, vill ställa en fråga och vill ha ett svar. Gäller det något annat, var vänlig bläddra nedåt på forumindex.

Klicka här för att se våra allmänna forumregler.
Skriv svar
Användarvisningsbild
Nillet
Aktiv medlem
Aktiv medlem
Inlägg: 30
Blev medlem: 2010-01-07 13:15
Ort: Mitt i Skåne eller ute på någon räserbana
Kontakt:

set_magic_quotes_runtime()

Inlägg av Nillet » 2015-01-19 09:12

http://lccs.nu/forum/
Version 3.0.2
Läste här i forumet att set_magic_quotes_runtime() har något med uppdatering hos webleverantören att göra.
Tyvärr står det inte hur man skall rätta till det, jag är begränsat datakunning så förklara som för en pensionär. :D
Jag kan inte komma till administrationsindex heller, se bild.
Bilagor
admpanel.JPG
admpanel.JPG (23.5 KiB) Visad 2373 gånger
Niklas "Nillet" Olsson
www.lccs.nu

Användarvisningsbild
Holger
Support - Ledare
Support - Ledare
Inlägg: 6515
Blev medlem: 2004-06-09 08:32
Ort: Hannover/Tyskland
Kontakt:

Re: set_magic_quotes_runtime()

Inlägg av Holger » 2015-01-19 09:38

Ja, om du har ett webbhotell så bör du fråga dem om de har uppdaterat installationen av PHP nyligen.

Och: kör du 3.0.2 så bör du uppdatera forumet snarast!
Uppdaterar du till 3.0.12 eller 3.1.2 så bör felet försvinna:
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... es_runtime
Holger Gremminger
Ingen support via PM!

Användarvisningsbild
Nillet
Aktiv medlem
Aktiv medlem
Inlägg: 30
Blev medlem: 2010-01-07 13:15
Ort: Mitt i Skåne eller ute på någon räserbana
Kontakt:

Re: set_magic_quotes_runtime()

Inlägg av Nillet » 2015-01-19 10:42

Holger skrev:Ja, om du har ett webbhotell så bör du fråga dem om de har uppdaterat installationen av PHP nyligen.

Och: kör du 3.0.2 så bör du uppdatera forumet snarast!
Uppdaterar du till 3.0.12 eller 3.1.2 så bör felet försvinna:
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... es_runtime
Uppdatering är enda lösningen?
Niklas "Nillet" Olsson
www.lccs.nu

Användarvisningsbild
Holger
Support - Ledare
Support - Ledare
Inlägg: 6515
Blev medlem: 2004-06-09 08:32
Ort: Hannover/Tyskland
Kontakt:

Re: set_magic_quotes_runtime()

Inlägg av Holger » 2015-01-19 10:45

Antagligen inte, men jag vet inte hur!
Och du bör uppdatera av säkerhetsskäl!
Holger Gremminger
Ingen support via PM!

Användarvisningsbild
Sinom
Administratör
Administratör
Inlägg: 1454
Blev medlem: 2010-11-04 21:24
Ort: Tranemo
Kontakt:

Re: set_magic_quotes_runtime()

Inlägg av Sinom » 2015-01-19 11:09

Som Holger säger så bör du definitivt uppdatera. phpBB 3.0.2 släpptes nämligen 10 Juli 2008, så det är 7 år gammalt :)

Problemet har troligtvis uppstått då ditt webbhotell uppdaterat något. Som inte längre fungerade så bra med en såpass gammal version utav phpBB.

Behöver du hjälp med uppgraderingen så finns det alltid hjälp att få här på forumet!
Bild

Användarvisningsbild
Nillet
Aktiv medlem
Aktiv medlem
Inlägg: 30
Blev medlem: 2010-01-07 13:15
Ort: Mitt i Skåne eller ute på någon räserbana
Kontakt:

Re: set_magic_quotes_runtime()

Inlägg av Nillet » 2015-01-19 13:33

Tack för hjälpen!

Det ser ut som om jag skulle våga göra det själv: viewtopic.php?f=19&t=8189
Får se om webmaster kan göra det eller om jag kan få tillgång till webfilerna...
Niklas "Nillet" Olsson
www.lccs.nu

Skriv svar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst