Problem med extern inloggning

Här kan du ställa frågor om problem med och drift av phpBB 3 (3.0.0 eller senare). Det är här du bör skapa en tråd om du har ett problem, vill ställa en fråga och vill ha ett svar. Gäller det något annat, var vänlig bläddra nedåt på sidan.

Moderatorer: Supportgrupp, Moderatorgrupp

Kategoriregler
Här kan du ställa frågor om problem med och drift av phpBB 3 (3.0.0 eller senare). Det är här du bör skapa en tråd om du har ett problem, vill ställa en fråga och vill ha ett svar. Gäller det något annat, var vänlig bläddra nedåt på forumindex.

Klicka här för att se våra allmänna forumregler.
Skriv svar
Användarvisningsbild
fredano
Medlem
Medlem
Inlägg: 17
Blev medlem: 2011-05-12 19:37
Ort: Borlänge
Kontakt:

Problem med extern inloggning

Inlägg av fredano » 2011-08-21 23:21

Hej på er!
Jag har lite problem med inloggningen till mitt forum från min vanliga hemsida.
När jag skriver in inloggningsuppgifterna i formuläret och klickar på login-knappen, så ska jag ju direkt loggas in på forumet och hamna på forumets "startsida", men istället för det så hamnar jag på forumets inloggnings-sida och måste skriva in uppgifterna igen för att loggas in, alltså funkar denna kod i nuläget i princip bara som en hyperlänk till forumets inloggningssida. Är det nån som vet vad som kan vara fel?

Detta är koden jag har på min vanliga hemsida:

Kod: Markera allt

<form action="phpBB3/ucp.php?mode=login" method="post">
<table width="249" border="0">
<tr>
<td colspan="2"><label for="username">Username:</label><br />
<input type="text" name="username" id="username" size="26" title="Username" /></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><label for="password">Password:</label><br />
<input type="password" name="password" id="password" size="27" title="Password" /></td>
</tr>
 <tr>
<td width="131"><label for="autologin">Remember me <input type="checkbox" name="autologin" id="autologin" /></label></td>
<td width="108"><input type="image" onmouseout="MM_swapImgRestore()" 
onmouseover="MM_swapImage('Image12','','images/login2.png',1)" 
src="images/login1.png" name="login" value="Login" alt="Login" 
width="50" height="19" border="0" id="Image12" /></td>
</tr>
</table>
</form>

Användarvisningsbild
Kjell
Hedersmedlem
Hedersmedlem
Inlägg: 4510
Blev medlem: 2006-11-11 23:35
Ort: Den Haag, Holland
Kontakt:

Re: Problem med extern inloggning

Inlägg av Kjell » 2011-08-22 09:15

lite svårt när du inte har kokor och andra saker med, om det ska fungera så måste du ha lite php kod, se mer här
/Kjelle KonsultPoolen * Facebook * Twitter * MODx Verkstan
Brukar sova lite efter 29:e timman och Ingen support via PM!

Skriv svar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst