Supportmallgeneratorn

Här kan du ställa frågor om problem med och drift av phpBB 3 (3.0.0 eller senare). Det är här du bör skapa en tråd om du har ett problem, vill ställa en fråga och vill ha ett svar. Gäller det något annat, var vänlig bläddra nedåt på sidan.

Moderatorer: Supportgrupp, Moderatorgrupp

Kategoriregler
Här kan du ställa frågor om problem med och drift av phpBB 3 (3.0.0 eller senare). Det är här du bör skapa en tråd om du har ett problem, vill ställa en fråga och vill ha ett svar. Gäller det något annat, var vänlig bläddra nedåt på forumindex.

Klicka här för att se våra allmänna forumregler.
Låst
Användarvisningsbild
Sinom
Administratör
Administratör
Inlägg: 1433
Blev medlem: 2010-11-04 21:24
Ort: Tranemo
Kontakt:

Supportmallgeneratorn

Inlägg av Sinom » 2011-05-06 21:58

För att vi skall kunna ge support så enkelt och så snabbt som möjligt, ber vi dig att svara på några enkla frågor om ditt forum. Om du har en generell fråga som inte berör ett specifikt forum så kan du skippa denna process.

Vi rekommenderar starkt att samtliga användare läser LäsMig Före Du Postar / FAQ anslaget, som finns höst upp i detta forum.

I vissa fall behövs det ett testkonto för att kunna se och uppleva problemet. Lämna aldrig ut några användaruppgifter till ett konto med mer än registrerad användare-rättigheter.

Supportmallgeneratorn
Det snabbaste sättet att besvara de frågor vi anser vara behjälpliga vid support är att följa Supportmallgeneratorn.
Det tar ungefär två minuter och ger dig i slutet en färdig kod du kan kopiera in i din tråd. Börja genom att klicka på knappen nedan:


Bild

- Sinom
Bild

Låst

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 3 och 0 gäster